Roux - Lahti Ravintolahaku.com

Roux – Lahti 5/5 (1)

Eurooppalainen / Skandinaavinen / Fine Dining ravintola Roux


Avoinna: MA-PE  16.00-23.00, LA 13.00-23.00, SU 13.00 -18.00
Hintataso: Laaja (n.18-42€/pääruoka)
Yhteystiedot: Rautatienkatu 7 , 15100 LAHTI / Puh. 010 27 92 930


MENU / Kotisivu


Ravintolan esittely

”Ravintola Roux on  tunnelmallinen, hyvästä ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimastaan tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa. Suomen Gastronominen Seura valitsi Roux’n Vuoden Ravintolaksi 2016.  Aistikas, perinteinen ja tyylikäs Tilamme soveltuvat hyvin myös suuremmille seurueille. 90 kauniisti katettua asiakaspaikkaa jakaantuen saliin,22 hengen kabinettitilaan sekä 44 hengen Viinihuoneeseen. Lämpimästi tervetuloa!

Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2016 -tunnustuksen lahtelaiselle ravintola Rouxille.
Vuoden ravintola -valinnasta 31 vuoden ajan vastanneet gastronomit perustelevat valintaansa Rouxin pitkäjänteisellä työllä korkealaatuisen klassisen ranskalaisen keittiötaiteen vaalimiseksi. Jo yhdeksänvuotias ravintola Roux on kunniakkaasti kantanut Lahden parhaan ravintolan titteliä avaamisestaan lähtien ja panostanut erinomaisen ruoan lisäksi myös maamme parhaimpaan palveluun.

Ravintoloitsijapariskunta Kati ja Sami Häkkisen liki satavuotiaaseen lahtelaisapteekkiin rakentama ja mestaroima Roux on sinnikkäästi pitänyt kiinni kunnianhimoisesta linjastaan. Positio talviurheilu- ja hiphopkaupungin ainoana fine dining -tasoista ruokaa tarjoavana ravintolana ei kuitenkaan ole helppo. Yhden ravintolan on haastavaa synnyttää muuten ketjuvetoiseen Lahteen korkealaatuisen syömisen kulttuuria. Siinä Roux on kuitenkin onnistunut ja pystynyt koulimaan alueelle asiakaskunnan, joka osaa vaatia ravintolaltaan yhä parempaa ruokaa.” – RouxObelix (Hyvinkää) Ravintolahaku.comElintarvikevalvontavirasto