Copas y Tapas - Helsinki Ravintolahaku.com

Copas y Tapas – Helsinki 5/5 (2)

Välimerellinen ravintola Copas y Tapas


Avoinna: Ti-Pe 16-23, La 13-23

Hintataso: 27-29€/pääruoka

Yhteystiedot: Fabianinkatu 16, 00100 HELSINKI / Puh. +358 10 322 0950


MENU / VARAA PÖYTÄ / KOTISIVU


 Ravintolan esittely

Ravintola Copas y Tapas on Helsingin Kluuvissa sijaitseva, perheen omistama ja pyörittämä ruokaravintola. Haluamme tarjota viihtyisän ympäristön, jossa voit nauttia lämminhenkisestä ja asiantuntevasta palvelustamme ja sesonginmukaisesta, maistuvasta ruoastamme.

Yhdistelemme ruoassamme Skandinaavisia makuja ja raaka-aineita välimerellisiin vaikutteisiin paikallista tuotantoa suosien. Sesongin salliessa keräämme keittiön käytettäväksi runsaasti villejä yrttejä, marjoja ja sieniä. Keittiömme sydämenä toimii katalonialainen Josper-puuhiiliuuni, jossa valmistamme sesongin mukaan vaihtuvat pääruokamme.

Laaja, Espanjaan painottuva viinilistamme koostuu yksityisten ja perheomisteisien tuottajien viineistä. Olemme hinnoitelleet viinit maltillisesti ilman kertoimia, jotta voit nauttia laadukkaista viineistä hyvillä mielin.

Tervetuloa!

Copas y Tapas on perheyritys, jonka omistaa Lahdenojan perhe. Jari, Aleksi ja Julius vastaavat salin toiminnasta perheen pitkäaikaisen ystävän Pascal Saulnyn kanssa. Ruoasta ja keittiön toiminnasta vastaa keittiömestarimme Kimmo Käck.

Omistajaperheellä ja muulla tiimillä on pitkä kokemus ravintola-alalta ja yhteinen pyrkimys ensiluokkaiseen asiakaspalveluun kaikilla tasoilla. Kaikki ravintolan toiminta tähtää hyvään isännyyteen ja vieraidemme viihtyvyyteen.

Copas y Tapas perustettiin Pohjois-Esplanadille vappuaattona 2010 viini- ja tapasbaarina. Puolitoista vuotta myöhemmin ja monen yllätyksen jälkeen ravintola avattiin uusissa tiloissa, kulman takana vanhasta, lokakuussa 2011.

Uusissa tiloissa ravintola sai täysimittaisen keittiön, joka mahdollisti muutoksen varsinaiseksi ruokaravintolaksi. Keittiön sydämeksi hankittin Josper-puuhiiliuuni, jossa valmistuvat pääruoat sesongin parhaista, pitkälti paikallisista raaka-aineista. Tapaksia valmistamme edelleen, mutta lähinnä alkupaloiksi. – Copas y Tapas


hymy_2_rgbElintarvikevalvontavirasto